Macau ndhuwur junkets weruh Agustus muter dip 25pct: JP Morgan
Toto

Macau ndhuwur junkets weruh Agustus muter dip 25pct: JP Morgan

Rolling chip turnover saka telung merek junket paling gedhe ing pasar casino Macau ambruk ing paling 25 persen taun ing Agustus, disaranake cathetan https://afghanistan-analyst.org/ Sunday saka JP Morgan Securities (Asia Pasifik) Ltd, Citer Intelligence pasar.

broker liyane, Morgan Stanley Asia Ltd ngandika ing memo dina sing padha – sawise nerbitake dening pemerintah Macau saka Agustus data revenue game reged (GGR) – sing ana analis Praveen Choudhary disebut “junket paling gedhe” ing pasar Macau luwih saka 30 persen Kurangé populasi ing Agustus VIP muter “.

Sanadyan institusi financial kasebut merek junket dening jeneng, nanging prakara cathetan umum sing Macau sektor junket wis madhep headwinds peraturan lan politik ing hubungan kanggo bisnis casino sawijining.

Njlèntrèhaké kontraksi GGR cedhak 9 persen Macau ing Agustus minangka “sasi kanggo lali”, analis JP Morgan DS Kim lan Jeremy An wrote: “Kita pracaya rolling ndhuwur-telu junkets ‘nolak 25 persen kanggo 30 persen taun-on-taun, kurang luwih padha karo Juli.” Sanajan institusi kasebut nambahake, nuduhake kinerja omah nglawan para pemain, “faktor keberuntungan katon luwih alus tinimbang Juli, ing 2,9 persen nganti 3,0 persen.”

Analis nambahake yen “VIP tetep nguciwani,” nanging iki “ora kabeh ora dikarepke”.

JP Morgan ujar manawa GGR pasar massal uga luwih alus ing wulan Agustus tinimbang sing dikarepake. Iku ditambahi dening bab 7 persen taun-on-taun, miturut prakiraan institusi kang, nanging sing isih ngisor 10 persen kanggo 11 persen wutah ing massa katon ing pitung sasi tanggalan pisanan, ngandika JP Morgan. Pamaréntah Macau mung ngetokake pamisah pasar antarane VIP lan GGR massa ing basis seprapat, sawetara wektu sawise pungkasan saben waktu Reporting.

JP Morgan ngusulake yen VIP GGR ing Agustus mudhun 26 persen dadi 28 persen; dibandhingake 15 persen taun-taun ing pitung wulan pisanan 2019.

Pak Kim lan Pak An nyathet: “Loro-lorone segmen kurang saka pangarep-arep, nanging segmen massa dadi kuciwane sing luwih gedhe amarga pamriksan tengah wulan lan lelungan Macau ora ana tandha-tandha kacilakan massa.”

Dheweke nambahake, nuduhake protes dalan sing isih ana ing Hong Kong https://shopdanielespinosa.com/ tetanggan: “Kita kudu nyalahake kerusuhan Hong Kong (utamane kanggo massa murah / grinding) lan nyeret pemain premium paling dhuwur (yaiku, spillover saka masalah junket) kanggo saiki, nganti kita entuk gambar sing luwih jelas sadurunge musim laporan kuartal katelu.

Brokerage Sanford C. Bernstein Ltd nyatet sing kontraksi GGR Macau ing Agustus luwih saka kaping pindho minangka gedhe minangka 4 Kurangé populasi samesthine ing nomer konsensus pasar collated dening Bloomberg.

Analis Vitaly Umansky, Eunice Lee lan Kelsey Zhu nyatakake ing memo babagan pangarepan kanggo September: “Kita ngira pertumbuhan GGR dadi +6 persen https://halloweencostumesmax.com/ nganti +9 persen taun-taun (-5 persen nganti -2 persen wulan-on- wulan).

Dheweke nambahake: “GGR kanggo September 2018 kena pengaruh Topan Mangkhut, nggawe perbandingan taun-taun sing luwih gampang.”

Carlo Santarelli, Analyst ing Deutsche Bank Securities Inc, ngandika ing cathetan Minggu sing institusi kang saiki prakiraan pasar Macau GGR kanggo waktu katelu kanggo kontrak dening 3,4 persen taun-on-taun, versus prakiraan sadurunge 1,1 persen Kurangé populasi.