Union Gaming dips grup Wynn 2019 EBITDA ing Macau alus
Toto

Union Gaming dips grup Wynn 2019 EBITDA ing Macau alus

Brokerage Union Gaming Keluaran HK LLC nyuda 2,5 persen prakiraan kanggo pangentukan diatur sadurunge kapentingan, taxation, panyusutan lan https://drupal2u.com/ amortization (EBITDA) kanggo kui ing 2019 dening operator casino basis Amerika Serikat Wynn Resorts Ltd. Analyst John HK Hari Ini ngandika ing memo Rebo sing revisi accounted kanggo faktor kalebu “wutah ngisor ing Macau”. Wynn Resorts […]

Toto

Investor ing Macau kang Ponte 16 ndeleng MediaWiki 1H munggah 230pct

Investor ing Macau kang Ponte 16 casino resort hotel (digambarke) ing downtown Macau kacarita ana 232,3-persen Tambah ing setengah pisanan MediaWiki – minangka gendero kanggo Bursa Saham Hong Kong sadurungé iki sasi. Keuntungan kasebut ana HKD48,7 yuta, dibandhingake mung ing HKD14,7 yuta ing periode taun sadurunge. Klompok kasebut – sing uga ngoperasikake bisnis lelungan lan […]

Toto

Kesesuaian lisensi Crown Sydney diteliti babagan kesepakatan Melco

Pengatur game ing New South Wales ngandika iku bakal neliti apa tenan casino Crown Resorts Ltd nglanggar lisensi game kanggo negara Australia nalika pemegang saham paling gedhe sarujuk kanggo ngedol 19,9 saham persen ing perusahaan kanggo operator casino Melco Resorts lan Hiburan Ltd. Crown Resorts berkembang ing Barangaroo ing Sydney, New South Wales, apa bakal […]

Toto

Macau casino GGR mudhun 9pct ing Agustus: govt

revenue game reged Casino (GGR) ing Macau ambruk 8,6 persen taun-on-taun https://schivardi2007.com/ ing Agustus, kanggo bab MOP24,26 milyar (US $ 3,00 milyar), miturut data saka kutha kang Gaming Inspection lan Biro Koordinasi, dirilis ana. Tally Sasi pungkasan ana kaping lima ing taun iki industri casino kutha kang kacarita Kurangé populasi saben wulan ing taun-on-taun. Sawetara […]

Toto

Melco Intl kanggo mbukak kantor Yokohama, mbangun kehadiran Jepang

Investor casino Global Melco International Development Ltd ngandika klompok bakal rauh mbukak kantor katelu ing Jepang, wektu iki ing kutha Yokohama https://casamozart.com/ (digambarke), metropolis paling gedhé kaloro ing negara dening populasi. Klompok kasebut wis duwe kantor ing Tokyo lan Osaka. “Jepang terus dadi fokus inti grup,” ujare Melco International ing pengajuan Jumuah menyang Bursa Saham Hong […]

Toto

Macau ndhuwur junkets weruh Agustus muter dip 25pct: JP Morgan

Rolling chip turnover saka telung merek junket paling gedhe ing pasar casino Macau ambruk ing paling 25 persen taun ing Agustus, disaranake cathetan https://afghanistan-analyst.org/ Sunday saka JP Morgan Securities (Asia Pasifik) Ltd, Citer Intelligence pasar. broker liyane, Morgan Stanley Asia Ltd ngandika ing memo dina sing padha – sawise nerbitake dening pemerintah Macau saka Agustus data […]

Toto

Macau weruh wutah 2Q alon ing Kadurjanan casino: govt

Layanan polisi Macau wis ngalami kalem ing babagan pertumbuhan taun-taun saka kasus utangan sing gegandhengan karo game lan kasus penahanan sing ora sah sajrone kuartal kaping pindho taun iki, Sekretaris Keamanan kutha, Wong retrobazar.com/ Sio Chak (digambarake ing file). foto), ujare ing konferensi pers Selasa. Panguwasa Macau label kasus minangka game-related nalika padha njupuk Panggonan […]

Toto

Melco Resorts jeneng Evan Winkler presiden perusahaan

pangembang Casino lan operator Melco Resorts lan Hiburan Ltd ngandika wis diangkat Evan Winkler (digambarke ing foto file) minangka presiden perusahaan https://sifangartmuseum.org/ karo efek saka Rebo. Pak Winkler bakal tanggung jawab kanggo Melco Resorts ‘” prakara operasional dina-dina global,” perusahaan ngandika ing release penet dina. departemen operasi perusahaan bakal laporan langsung kanggo Pak Winkler, ngandika […]

Toto

Jumlah turis Macau isih mundhak sanajan protes HK

Tally rawuh pengunjung Macau kanggo Agustus wis maintained taun-on-taun wutah senadyan uneg-uneg saka industri travel kutha kang inbound grup Tours https://digitalrightslac.net/ bisa negatif kena pengaruh dening sasi protes werna ing tetanggan Hong Kong. Informasi kasebut dibeberke dening kepala Kantor Pariwisata Pemerintah Macau (MGTO), Maria Helena de Senna Fernandes, ing komentar menyang media lokal, Rebo ing […]

Toto

Macau casinos njaluk lampu ijo kanggo 21 Lounge udud liyane

Biro Kesehatan Macau ngandika iku wis diwenehi ijin ing rong sasi pungkasan https://thecurtiscasa.com/ kanggo 21 Lounge udud gaya anyar ing panggonan game Macau, miturut nganyari diterbitake ana. Ing 31 Agustus, ana total 583 lounge udud gaya anyar – kaya sing dibutuhake miturut undang-undang sing dianyari – kanthi total 32 papan game ing kutha. Ana siji […]